Ne place să ne încântăm clienții cu preparate dintre cele mai diversificate și oferim zilnic surprize culinare savuroase

+01145928421 office@navaro.ro
Caută

BOTEZUL LA RESTAURANT

Home/BOTEZUL LA RESTAURANT

UNICITATE & EMOȚIE

“Iubiților și frumoșilor, care ieșiți din apa Botezului, așezați-vă la ospățul pe care vi l-a gătit Fiul Tatălui, Care a pus întru voi lumina Sa!“ – Sfântul Efrem Sirul

PRIMA PETRECERE IMPORTANTĂ A COPILULUI TĂU

Petrecerea de botez este un eveniment important pentru toți membrii și apropiații noului-născut: părinți, bunici, frați, nași, prieteni ai părinților, etc. Fiind prima și una dintre cele mai importante petreceri a noului-născut, aceasta trebuie să fie memorabilă, de la început până la sfârșit: alegerea bisericii, trusoul copilului, lumânările, meniul servit la masă, aranjamentul sălii și chiar tematică botezului.

Punem la dispoziția proaspeților părinți 2 restaurante cu capacități diferite, un spațiu pe care îl putem amenaja în jurul piscinei sau un cort, pentru botezuri cu până la 400 de persoane.

Nu doar la capitolul locuri de petrecere avem o gamă extinsă de oferte, ci și la meniu. Începem de la 40 de euro/ persoană și oferim feluri de mâncare sofisticate și savuroase, concepute special pentru petreceri de botez de către chef-ul nostru bucătar. Putem personaliza meniul în funcție de dorința părinților și de numărul participanților.

Oferim de asemeni servicii de entertainment pentru copii de la cei doi furnizori ai noștri ”Caravana Personajelor” www.caravanapersonajelor.ro și Ursitoare de la www.ursitoaredelux.ro

Ca petrecerea de botez să fie memorabilă, nu trebuie să lipsească muzica bună, un fotograf creativ și inspirat, atent la toate ipostazele simpatice, pe care să le transforme în amintiri de neuitat, aranjamente, DJ, mult bun gust și neapărat mâncare bună și băuturi fine din belșug.

Suntem atât de siguri și mulțumiți de meniul nostru pentru petrecerile de botez, încât putem pune rămășag că mulți dintre meseni te vor felicita pentru restaurantul de botez ales. Bulgărașii de brânză, rulada de porc umplută și nu în ultimul rând sărmăluțele vor face clar deliciul invitaților. Dacă te gândești la un candy bar special și deosebit, să știi că va fi vedeta evenimentului și va încânta cu siguranță publicul de toate vârstele.

Ce-ți mai rîmâne de facut? Contactează-ne chiar azi și vino la o întâlnire cu noi ca să discutăm de botezul copilului tău. Garantăm că cele mai exigente gusturi vor fi satisfăcute cu succes. Alege un restaurant de botez în mijlocul naturii, departe de zgomotul și agitația orașului, în aer liber sau în restaurant. Natura din jur îți va oferi prilejul unei ședințe foto lungi și pline de farmec.

Oferte pentru zilele de vineri și duminică (minim 100 persoane):

  • ursitoare* sau alt serviciu de entertainment pentru copii gratuit
  • DJ. gratuit
  • 10% reducere la meniu (reducerile nu se cumulează)

* www.ursitoaredelux.ro sau www.caravanapersonajelor.ro

În zilele de post, reducerea la meniu este de 5%.

Oferim 20 % discount pentru plățile integrale, făcute în avans.

Avansul este de 10% din valoarea contractului.

Puteți modifica numărul de participanți cu o săptămână înainte de eveniment, fără costuri suplimentare.

Din respect pentru clienții noștri nu avem taxe sau costuri ascunse, nici taxă pentru ospătari.