Ne place să ne încântăm clienții cu preparate dintre cele mai diversificate și oferim zilnic surprize culinare savuroase

+01145928421 office@navaro.ro
Caută

Navaro

Home/Fără categorie /Din 1 mai te așteptăm la piscină

Din 1 mai te așteptăm la piscină

Dacă tot nu ajungi la mare de 1 mai, te așteptăm la noi. Indiferent că te hotărăști la vii dis de dimineață, ca să prinzi soare bun pentru plajă sau ești genul mai puțin matinal, atmosfera de party și distracție se menține până seara târziu.

Anul asta weekendul se prelungește până pe 2 mai, așa că nu te mai gândi, ia-ți prietenii și hai la o bere la piscină, sau poate la un cocktail sau vin spumant?!

Nouă ne place foarte mult ideea de a petrece câteva ore la piscină, în aer liber, mai ales într-o zonă atât de darnică în pomi, flori de câmp și liniște, cum este Green City. Așa că am dorit să împărtășim cu voi o plăcere nevinovată de-a noastră, pe care suntem convinși că o savurați și voi din plin.

Hai că vorba multă nu-i bună, deci să trecem la fapte. Noi suntem pregătiți pentru oaspeți cu ștaif ca tine. Am pus la rece cele mai sofisticate băuturi. Pregătim mâncăruri ușoare și fine pentru doamne și domnișoare care țin la siluetă. Vă așteptăm pe toți, cu mic cu mare la redeschiderea piscinei noastre.

Prețul de intrare este 30 de lei pe 1 mai.

Copiii până în 6 ani intră gratuit.

 

Publică un comentariu