Ne place să ne încântăm clienții cu preparate dintre cele mai diversificate și oferim zilnic surprize culinare savuroase

+01145928421 office@navaro.ro
Caută

Politică de Confidențialitate

Home/Politică de Confidențialitate

POLITICĂ DE CONFIDENȚIALITATE

Suntem dedicați protejării confidențialității vizitatorilor și clienților site-ului nostru și respectăm toate legile aplicabile în utilizarea informațiilor pe care le colectăm despre dvs. Această politică (împreună cu Termenii și condițiile noastre și orice alte documente la care se face referire) stabilesc baza pe care orice informație personală pe care o colectăm de la dvs. sau pe care ne-o furnizați va fi procesată de noi. Prin intermediul Politicii de confidențialite înțelegeți opiniile și practicile noastre cu privire la informațiile dvs. personale și modul în care o vom trata, inclusiv ce tip de informații sunt colectate și urmărite pe site, modul în care informațiile sunt utilizate și unde sunt folosite aceste informațiile.

Este posibil să colectăm două tipuri de informații de la utilizatorii acestui site: Informații personale, inclusiv, dar fără a se limita la numele dvs., data nașterii, adresa, numărul de telefon (inclusiv numărul de telefon mobil), informațiile despre cartea de credit sau adresa de e-mail; și informații anonime care nu pot fi identificate personal (cum ar fi informații despre numărul de utilizatori conectați la site-ul nostru). Informațiile personale pe care le putem colecta și procesa, datele personale pe care le furnizați prin completarea formularelor pe site-ul nostru, informațiile furnizate în momentul înregistrării pentru utilizarea site-ului nostru, abonarea la serviciile noastre sau solicitarea unor servicii suplimentare, inclusiv, dar fără a se limita la, numele, data nașterii, adresa, numărul de telefon (inclusiv numărul mobil), informațiile despre cartea de credit sau adresa de e-mail și informațiile anonime identificabile (cum ar fi informații despre numărul de utilizatori conectați la site-ul nostru). Informațiile personale pe care le putem colecta și procesa includ:

Detaliile personale pe care le furnizați prin completarea formularelor pe site-ul nostru, informațiile furnizate în momentul înregistrării pentru utilizarea site-ului nostru, abonarea la serviciile noastre sau solicitarea unor servicii suplimentare, inclusiv, dar fără a se limita la numele, data nașterii, adresa, numărul de telefon (inclusiv numărul de telefon mobil), informațiile despre cartea de credit sau adresa de e-mail. Detaliile destinatarului pe care le furnizați la plasarea comenzii, inclusiv numele, adresa și orice număr de telefon de contact. Detaliile dvs personale pe care noi le înregistrăm nu vor fi utilizate în scopuri de marketing decât cu voia dvs și la cerere expresă și vor fi strict confidențial. Detaliile vizitelor dvs. pe site-ul nostru, incluzând dar fără a se limita la date despre trafic, date despre locație, jurnale web și alte date de comunicare, fie că este necesar pentru propriile noastre scopuri de facturare sau gestionare a afacerii vor fi de asemeni pe deplin sigure și protejate. Toate informațiile pe care le furnizați prin intermediul site-ului web, inclusiv informațiile de înregistrare (nume și adresă de e-mail), informații despre plăți (numere de cărți de credit și date de expirare) și informații referitoare la tranzacții trebuie să fie adevărate, corecte, actuale și complete. Noi ne vom baza pe informațiile pe care le furnizați dvs, ca singur responsabil de validitatea lor. Veți fi singurul responsabil și răspunzător pentru toate pierderile, daunele și costurile suplimentare pe care dvs., noi sau orice altă persoană le-am putea suporta ca urmare a transmiterii informațiilor false, incorecte sau incomplete.