Ne place să ne încântăm clienții cu preparate dintre cele mai diversificate și oferim zilnic surprize culinare savuroase

+01145928421 office@navaro.ro
Caută

Navaro

Home/Articole /Top 5 motive pentru a alege să faci nunta la cort

Top 5 motive pentru a alege să faci nunta la cort

Restaurante elegante, meniuri cu ștaif, aranjamente strălucitoare, buchete de flori colorate, toatele care mai de care, ospătari ireproșabili, toate sunt ingredientele unei nunți de succes. Dar unde o faci? La salon sau mai degrabă la cort?

Pentru că ne ocupăm de organizarea nunților și o facem din plăcere și pasiune, am studiat motivele pentru care din ce în ce mai mulți tineri aleg nunta la cort. Ei bine, ce-i așa de spectaculos la cortul de nunți?

 

  1. îți lasă libertatea să creezi spațiul pe care îl dorești, în aer liber. Este potrivit pentru firile creative, care construiesc conceptul nunții de la zero, au multe elemente de decor și vor să iasă totul așa cum și-au imaginat. În cazul lor, la drept vorbind sky is the limit. Vrei o recepție black tie, o nuntă romantică sau una rustică? Nimic nu te oprește să dai spațiului un design potrivit pentru o ceremonie extravagantă sau cel puțin originală.

 

  1. cortul de nunți este potrivit pentru orice anotimp și orice vreme, mai ales dacă mirii țin ca nunta lor să se desfășoare musai în aer liber sau, în orice caz, în afara unui restaurant. Gândește-te că, deși ți-ai programat nunta vara, ai parte de o vreme rea cu ploaie abundentă și ai ales să faci nunta în aer liber. Ghici ce? Cortul este o soluție salvatoare. Scapi de stresul vremii atunci când alegi nunta în aer liber și ai inspirația să fie la cort.
  2. cortul de nunți este o alegere potrivită și pentru mirii indeciși, atunci când unul vrea în aer liber și unul la restaurant. Cortul satisface ambele dorințe, în modul cel mai rentabil. Dacă ea este pasionată de dans, atunci spațiul devine nelimitat pentru a se distra. Iar dacă motivul alegerii unui restaurant ar fi, în mintea lui, eleganța spațiului, cortul poate fi decorat cu un rafinament și bun gust care concurează cu cele mai căutate localuri. Nu trebuie să stai între patru pereți ca să te simți înconjurat de finețe și subtilitate a gustului.

 

  1. spațiul este deschis și ai acces vizual la toți invitații. Spațiul pentru dans este suficient și oricine poate vedea orchestra și în general tot ce se întâmplă pe scenă. Bufetul, mesele de cadouri, barurile sunt ușor de accesat și oamenii ajung ușor unii la alții.

 

  1. numărul mare de participanți pe care îi poți invita. Atunci când lista este lungă și spațiul este limitat, te apuci să tai de pe listă invitați, pe care în alte condiții nu i-ai ține departe de eveniment. În cortul nostru de nunți pot încăpea aproximativ 500 de persoane și se pot desfășura în voie. Facilitarea unui spațiu atât de mare și de bine decorat face ca invitații să se simtă excelent și să petreacă până dimineața. Ce să mai…? Iese o nuntă memorabilă și o petrecere pe cinste, cu mâncare bună, dans, peisaj, aer curat.

Dacă îți dorești o nuntă la cort și vrei să iasă ireproșabil, solicită o întâlnire cu noi.

Publică un comentariu