Ne place să ne încântăm clienții cu preparate dintre cele mai diversificate și oferim zilnic surprize culinare savuroase

+01145928421 office@navaro.ro
Caută

Navaro

Home/Articole /Ziua cea mare se apropie, unde faci petrecerea de nuntă?

Ziua cea mare se apropie, unde faci petrecerea de nuntă?

Ai nevoie de timp și răbdare pentru alegerea restaurantului pentru nuntă, poate chiar de sprijinul unui specialist. De cele mai multe ori, restaurantele pe care le ai în listă sunt ocupate, pentru că sunt bune și căutate. Unele percep avansuri mari și poate nu ești pregătit pentru plăți în avans, poate meniurile depășesc bugetul tău sau numărul de invitați nu corespunde cu spațiul. Sunt nenumărate motive, pentru care te vei simți obligat să faci mai multe drumuri în căutarea restaurantului potrivit și să ceri multe oferte.

Nouă ne place să ne adaptăm nevoilor clientului, pentru că organizăm petreceri de nuntă din plăcere. Avem 3 localuri distincte sau mai bine spus trei posibilități de amenajare a spațiului pentru nunți: nunta la cort, nuntă la salon și nuntă la piscină. Avansul este de doar 10% din valoarea contractului și suntem flexibili la condiții. Nu percepem taxe de ospătari și nu avem costuri ascunse.

Dacă ai o viziune clară pentru nunta ta, atunci alocă timp suficient pentru a găsi restaurantul perfect. Sigur ai o estetică în minte, un aranjament al sălii, o temă a nunții care trebuie să se preteze la spațiu. Poate vrei să ai acces într-o grădină verde sau să poți aduce elemente de design chiar și în fața localului ori să amenajezi mesele într-un fel anume. Poate vrei să fugi de agitația din București și atunci poți opta pentru un restaurant aflat într-un loc curat și liniștit, aproape de oraș. În acest caz, la doar 5-10km de București, sunt destule oferte de nerefuzat. Noi ne aflăm la ieșirea spre Giurgiu, în ansamblul rezidențial Green City, într-o zonă verde, cu aer proaspăt și spațiu suficient pentru oricât de mulți invitați ai putea avea.

După ce ai stabilit cum să arate locul, unul dintre criteriile importante ale alegerii restaurantului de nuntă este meniul. Ar trebui să poți alege meniul în funcție de preferințe și costul să fie unul pe măsură. Dacă alegi varianta de pachet predefinit, să poți schimba elemente ale meniului, care nu ți se potrivesc. La Navaro, oferim 3 tipuri de meniuri, cel mai des cerut fiind cel de 50euro/ persoană, care îți dă posibilitatea să faci alegeri bazat pe preferințe. Poți alege, de exemplu între frigărui din roșii cherry și măsline și ruladă cu spanac și somon sau între mai multe tipuri de băuturi. Știm că oamenii sunt diferiți și că gusturile nu se discută, de aceea acceptăm cu flexibilitate această marjă, în care oamenii se mișcă liber și aleg fericiți meniul potrivit pentru ei și invitații lor.

Dacă toată lumea e satisfăcută de mâncare, nu e mai puțin important să alegi și băutura potrivită felurilor principale. Dacă alegi un meniu personalizat și mergi foarte mult pe mâncare mediteraneană cu mult pește și fructe de mare, pentru că ai lucrat mult în Italia, Spania sau Franța și ești deprins cu mâncarea de acolo, băuturile servite la masă sunt în special albe și rose. Poți începe cu preseco, pentru un plus de eleganță, dar poți servi Sangiovese di Toscana, limoncello, lichior de nuci, arranciata San Pellegrino sau chiar Grappa, de ce nu?

În funcție de tema evenimentului, te ajutăm să alegi meniul potrivit atât ca feluri de mâncare, cât și ca buget alocat pentru a te bucura de o experiență de neuitat.

Contactează-ne acum

Publică un comentariu