Ne place să ne încântăm clienții cu preparate dintre cele mai diversificate și oferim zilnic surprize culinare savuroase

+01145928421 office@navaro.ro
Caută

Termeni și Condiții

Home/Termeni și Condiții

TERMENI ȘI CONDIȚII

Utilizarea site-ului www.navaro.ro

www.navaro.ro este un website gestionat și deținut de S.C. NAVARO BY GREEN CITY S.R.L.

Scopul website-ului nostru este de a vă oferi un serviciu simplu și convenabil, care vă va ajuta să selectați și să comandați un meniul la alegere, să rezervați mese telefonic sau prin email sau să trimiteți cereri de ofertă privind organizarea unor evenimente.  Utilizând site-ul nostru și / sau plasând o comandă și / sau solicitând livrarea, acceptați și sunteți de acord să respectați Termenii și condițiile noastre comerciale și Politica noastră de confidențialitate și politica de cookie-uri și orice alte politici care pot apărea, care împreună constituie întregul acord intre noi și clienții noștri. Dacă nu sunteți de acord să respectați acești Termeni și condiții, vă rugăm să mai utilizați site-ului nostru www.navaro.ro.Prezenții Termeni și Condiții vor fi guvernați și interpretați în conformitate cu legislația română în vigoare.

Este posibil să actualizăm sau să modificăm din când în când Termenii și Condițiile pentru a ne conforma cu legislația română în vigoare și cu cerințele și o vom face fără a vă notifica în prealabil. Orice actualizări sau modificări vor fi afișate pe site. De asemeni, în cazul în care vom mări prețurile sau vom modifica produsele nu vom trimite notificări.

Puteți utiliza acest site numai în scopuri legale și este interzis să nu îl utilizați într-un mod care încalcă drepturile altor persoane sau care restricționează accesul altor persoane interesate de produsele și serviciile noastre.

Proprietate Intelectuală

www.navaro.ro este proprietatea noastră și este interzis să copiați, să reproduceți, să accesați cu crawlere, să creați, să republicați, să descărcați, să tipăriți, să postați, să distribuiți, să expediați, să difuzați, să înregistrați, să transmiteți, să editați, să comunicați publicului, să conectați sau să distribuiți în orice mod paginile web sau materialele de pe website-ul navaro.ro. Este interzis șă utilizați conținutul site-ului în scop comercial.  Toate drepturile de autor, mărcile comerciale și toate celelalte drepturi de proprietate intelectuală de pe website și conținutul său (inclusiv, fără limitare, designul și conceptul site-ului, textele, grafica și toate programele software și codurile sursă conectate la site) sunt deținute de S.C. NAVARO BY GREEN CITY S.R.L.

Date cu caracter personal

Pentru a efectua o achiziție de pe site-ul www.navaro.ro sunteți de acord cu Termenii și condițiile site-ului. Colectăm informații personale pentru a ne permite să procesăm și să livrăm comanda. Prin înregistrarea datelor dvs. pe site-ul nostru, sunteți de acord să ne furnizați datele personale despre dvs. Nu vom folosi datele dvs personale decât pentru scopul pentru care au fost furnizate și nu le vom înstrăina sau pune la dispoziția vreunui terț. Suntem dedicați confidențialității informațiilor dvs. Pentru informații suplimentare referitoare la aceste date sau orice alte probleme legate de confidențialitate, vă rugăm să contactați office@navaro.ro

Vom comunica cu dvs. prin e-mail și prin telefon, conform agreării prezenților Termeni și Condiții sunteți de acord să primiți comunicări de la noi în mod electronic și telefonic efectuate conform cerințele legale pentru comunicații, fără abateri sau abuzuri. Daune legate de utilizarea unor site-uri terțe Site-ul nostru web poate include link-uri către site-uri terțe care sunt controlate și întreținute de alte persoane sau instituții. Faptul că le accesați vă face direct răspunzător pentru eventualele daune provenite din navigarea pe acele site-uri. Noi nu controlăm siguranța și securitatea altor rețele sau platforme electronice și faptul că există linkuri pe www.navaro.ro nu înseamnă că validam sau certificăm în vreun fel siguranța lor.

SC NAVARO BY GREEN CITY SRL depune eforturi rezonabile pentru a vă asigura că acest site este liber de viruși și alte tipuri de conținut periculos sau dăunător. Cu toate acestea, nu putem garanta că utilizarea lui (inclusiv orice conținut de pe acesta sau de pe orice site accesibil din acesta) nu va cauza deteriorarea computerului sau a altui dispozitiv. Este responsabilitatea dvs. să vă asigurați că aveți echipamentul potrivit (inclusiv software antivirus) pentru a utiliza site-ul în condiții de siguranță și pentru a afișa orice poate deteriora sau afecta computerul sau alt dispozitiv. Societatea noastră nu va fi răspunzătoare față de nicio persoană pentru orice pierdere sau deteriorare suferită ca urmare a virușilor sau a altui conținut rău intenționat sau dăunător care poate fi accesat de pe sau prin intermediul website-ului nostru.

Condiții comerciale raportate la produse

Pentru majoritatea produselor comercializate găsiți în dreptul lor o scurtă descriere asupra ingredientelor folosite. Nu veți găsi informații despre alergeni sau alte descrieri cu caracter medical, calorii, efecte asupra organismului sau instrucțiuni de folosire a produselor comercializate de noi. Produsele pot conține urme de alergeni. Dacă sunteți sensibil la unul din ingredientele prezente în meniul comandat de dvs sau suferiți de o boală care vă împiedică să conumați unul dintre produsele comercializate de noi, vă asumați întreaga responsabilitate asupra consecințelor consumului. În cazul în care sunteți însărcinată, verificați ca meniul comandat să nu fie în contradicție cu sfatul medicului dvs curant și asigurați-vă că nu consumați produse care vă pot afecta sarcina sau sănătatea. Responsabilitatea asupra consumului de produse listate pe website-ul nostru sub formă de mâncăruri sau băuturi alcoolice și non-alcoolice vă aparține integral. Produsele pe bază de alcool nu vor putea fi comercializate tinerilor sub 18 ani.Prețurile produselor se vor găsi în secțiunea meniu și vor fi comunicate fiecărui client în parte care lansează o comandă, inainte de lansare. Ocaziona, dacă apar erori în procesarea comenzii, vă rugăm să ne contactați pe email la adresa office@navaro.ro Ne rezervăm dreptul de a modifica meniul și prețurile aferente produselor fără să anunțăm în prealabil clienții. Noile produse și prețuri vor fi afișate în meniu, respetiv în lista de prețuri prezentă pe website. Planificăm să dețineți o cantitate suficientă de produse în stoc, pentru a vă satisface comanda. Cu toate acestea, pentru că este vorba de produse perisabile, stocul este limitat. Dacă un produs este în afara stocului, acest lucru este evidențiat pe websitesau va dispărea din meniu. În cazul în care ați făcut deja o comandă pentru un produs fără stoc, veți fi anunțat de noi și veți putea anula comanda. În cazul în care ați plătit deja produsul și nu doriți un înlocuitor, vă vom trimite o rambursare completă. Toate prețurile sunt exprimate în lei și conțin tva. Nu acceptăm decât plata în moneda românească. Plata prin card se poate efectua doar în prezența deținătorului cardului. Nu ne trimiteți prin email informații legate de cardul dvs de credit, nu suntem răspunzători de datele personale trimise prin email și nesolicitate de noi. În timpul procesării plății, vi se va solicita să introduceți detaliile dvs. de plată. Completând detaliile de plată, confirmați faptul că cardul de credit sau de debit utilizat este al dvs. Toate câmpurile indicate ca fiind obligatorii trebuie completate. Toate plățile prin card sunt supuse autorizării de către emitentul cardului dvs. Dacă este autorizată, emitentul cardului dvs. va aproba tranzacia.  Prin plasarea unei comenzi vă asumați întreaga responsabilitate că furnizați detalii care sunt adevărate, exacte, actuale și complete. De asemenea, vă asumați că aceste detalii sunt ale dvs.

Livarea

Livrăm produse pe bază de comandă telefonică sau prin email în zona 1 decembrie și zonele limitrofe. Livrările vor fi confirmate telefonic și nu vom fi trași la răspundere în cazul în care timpul de livrare este depășit din motive circumstanțiale, care nu se află sub controlul nostru. Dacă livrarea întărziată cu mai mult de 1h, un membru al echipei de asistență pentru clienți vă va contacta și vă va informa cu privire la noile date privind livrarea comenzii.Comenzile pentru produsele perisabile vor fi ambalate în cutii izolante, cu pachete de gheață care mențin temperaturile necesare până la 48 de ore.

Recepția comenzii și returul

Toate produsele comandate pot fi achitate prin ramburs, direct la livrator sau prin transfer bancar. Pordusele sunt confirmate cu beneficiarul înainte să fie procesată comanda și livrarea să aibă loc. Dacă produsele comandate nu corespund cu cele livrate, beneficarul are dreptul să restituie produsele comandate, înainte de a le consuma. Plata comenzii va fi integral returnată.

În cazul în care aveți vreo suspiciune privind prospețimea și valabilitatea ingredientelor prezente în comandă sau simțiți gustul schimbat/ alterat al produselor comandate, sunteți îndreptățit să nu consumați produsele comandate și obligat să sunați la unul dintre numerele noastre de telefon prezente în pagina de contact pentru a ne informa asupra suspiciunii dvs. Plata aferentă comenzii dvs va fi în acest caz restituită.

Anularea comenzii

Aveți dreptul de a anula o comandă (a) înainte de a fi livrată. După ce comanda a fost livrată și se află în posesia dvs., iar livratorul a părăsit incinta locului de livrare, ne rezervăm dreptul de a refuza anularea comenzii.

Aveți dreptul să anulați comanda, dacă nu ați fost contactat de unul din agenții noștri și nu ați confimat comanda telefonic sau prin email, imediat după plasare.