en iyi seo ajansı best seo agency web sitesi kurma website development mobil uygulama ajansı mobile application agency kurumsal logo tasarımı professional logo design en iyi reklam ajansı best advertising agency kurumsal sosyal medya yönetimi corporate social media management tanıtım filmi fiyatları yazılım ajansı software agency

Termeni si conditii

Termeni și Condiții pentru Mosia Navaro

Bine ați venit pe Mosia Navaro!

Utilizarea acestui website („Website-ul”) reprezintă acordul dumneavoastră cu următorii termeni și condiții („Termeni și Condiții”). Vă rugăm să citiți cu atenție acești Termeni și Condiții înainte de a utiliza Website-ul. Utilizând Website-ul, confirmați că ați înțeles și sunteți de acord cu acești Termeni și Condiții.

1. Acceptarea Termenilor și Condițiilor

Accesând sau utilizând Website-ul nostru, sunteți de acord cu acești Termeni și Condiții și cu politica noastră de confidențialitate, care este încorporată prin referință în prezentul document. Dacă nu sunteți de acord cu toți Termenii și Condițiile, atunci nu sunteți autorizat să utilizați Website-ul.

2. Modificări ale Termenilor și Condițiilor

Ne rezervăm dreptul de a actualiza, modifica sau înlocui acești Termeni și Condiții în orice moment, fără notificare prealabilă. Vă rugăm să verificați periodic această pagină pentru modificări. Utilizarea continuă a Website-ului după publicarea modificărilor reprezintă acordul dumneavoastră cu Termenii și Condițiile modificați.

3. Conturi de Utilizator

Este posibil să vi se solicite să creați un cont pentru a accesa anumite zone ale Website-ului. Sunteți responsabil pentru menținerea confidențialității contului dumneavoastră, inclusiv a parolei, și pentru restricționarea accesului la contul dumneavoastră. Sunteți de acord să fiți responsabil pentru toate activitățile și acțiunile care apar sub contul dumneavoastră.

4. Proprietate Intelectuală

Website-ul și întregul său conținut, inclusiv, dar fără a se limita la texte, grafice, logo-uri, imagini, videoclipuri, software și alte materiale (denumite colectiv „Conținut”), sunt proprietatea [Numele Companiei] sau a licențiatorilor săi și sunt protejate de drepturile de autor, mărcile comerciale și alte legi privind proprietatea intelectuală. Conținutul nu poate fi copiat, distribuit, modificat, transmis, publicat, vândut sau exploatat în alt mod, fără acordul prealabil scris al Mosia Navaro Restaurant SRL.

5. Utilizarea Website-ului

Sunteți de acord să utilizați Website-ul numai în scopuri legale și permise de acești Termeni și Condiții. Sunteți de acord să nu utilizați Website-ul:

 • Într-un mod care încalcă orice lege sau regulament local, național sau internațional.
 • În scopuri ilegale sau frauduloase.
 • Pentru a hărțui, abuza, amenința sau viola drepturile legale ale altora.
 • Pentru a transmite sau posta orice material defăimător, obscen, indecent, ilegal sau condamnabil.
 • Pentru a interfera cu sau a perturba Website-ul sau serverele sau rețelele conectate la Website.
 • Pentru a viola în alt mod acești Termeni și Condiții.

6. Răspundere

Website-ul este furnizat „ca atare” și „după cum este disponibil”. Mosia Navaro Restaurant nu își asumă nicio răspundere pentru exactitatea, completitudinea sau actualitatea conținutului.Mosia Navaro Restaurant nu garantează că Website-ul va fi neîntrerupt, fără erori, fără viruși sau alte programe malware. Sunteți responsabil pentru luarea măsurilor de precauție necesare pentru a vă proteja propriul sistem informatic de astfel de amenințări.

7. Limitarea Răspunderii

În niciun caz, Mosia Navaro Restaurant, directorii, angajații sau agenții săi nu vor fi răspunzători pentru niciun fel de daune directe, indirecte, punitive, incidentale, speciale sau consecutive (inclusiv, dar fără a se limita la daune pentru pierderi de profit, venituri, date sau bunăvoință) care decurg din sau sunt legate de utilizarea Website-ului sau a Conținutului acestuia, chiar dacă Mosia Navaro Restaurant a fost avertizat cu privire la posibilitatea unor astfel de daune.

COMANDA ACUM
Deblochează Oferte Exclusive & Primește 10% Reducere la Prima Comandă!
Abonează-te astăzi la newsletter-ul nostru și descoperă o lume de oferte exclusive și beneficii delicioase!
  ABONEAZA-TE
  Sunt de acord cu Termenii si Conditiile
  Nu doresc sa ma abonez.